Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 

Voorjaarsklassiekers.be kleurt geel in de maand juli! Natuurlijk, voor de voorjaarsklassiekers lopen we het meest warm. Maar zeg je de maand juli, dan zeggen wij: de Tour de France! En dus ook in deze tijd van het jaar kan jij weer puzzelen en meedoen met diverse Tourpoolsl! Voorjaarsklassiekers.be helpt je een hand en presenteert de Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 overzicht!

Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023

De Grote “Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023”  Deep dive

Of je nou meedoet met de Scorito Pool van de Tour de France 2023, de AD Tour Wielerspel, de Wielerflits Ploegleider-spel of de traditionele jaarlijkse Tourpool van de plaatselijke dorpscafé: Voorjaarsklassiekers.be presenteert de beste Tour pooltis! Met deze Tour 2023 Pool Tops en Scorito Tips haal jij straks het prijzengeld op! Lees hier dé tips voor je Tourpools en de beste Scorito tips voor de Tour de France 2023

Scorito tips Tour de France 2023: klassementsrenners en klimmers

Jonas Vingegaard en Tadej Pogačar – Mits je ervoor kiest de Grote Twee niet mee te nemen in je Scorito Tour de France 2023 pool, kan je net zo goed meteen stoppen. Beide kleppers moet je meenemen. Dus reserveer € 6,5 miljoen voor Pogi en € 5,5 miljoen voor Vingegaard. Afijn, we zijn het overzicht met Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 begonnen met een open deur! 

Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 - Jonas VingegaardTips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 - Tadej Pogacar Scorito Tips Tour de France 2023

Adam Yates – zal als superknecht in de buurt van Pogi moeten zijn en beter neem je hem maar mee. De blessure van Pogi blijft raadselachtig, maar ook met een fitte Pogačar kan Yates zomaar podium rijden. Kost je € 3 miljoen. 

Ben O’Connor – bij de bookies een van de uitdagers van Vingegaard en Pogačar. Reed een sterke Dauphine en zal moeten profiteren van weinig tijdritkilomerers. Koopje voor € 2 miljoen 

Daniel Felipe Martinez – moet de troef worden van INEOS maar rijdt zelden een succesvolle Grote Ronde, op zijn rol als knecht in de door Bernal gewonnen Giro van 2021 na. Advies: bewaar je € 2,5 miljoen euro’s voor een andere klasbak.

Giulio Ciccone – mocht je nog 2 miljoen euro budget over hebben kan deze linke Italiaan jouw Tour de nodige jeu geven. Er zijn veel etappes die hij kan winnen, een gooi naar de bollen zal ook de nodige punten opleveren. Schrijf maar op

Mattias Skjelmose Jensen – deze kersverse winnaar van de Ronde van Zwitserland, waar hij Evenepoel en Ayuso voor zich wist te houden, is bezig met een super jaar. Reed eerst in het voorjaar al top tien in de Ardennen klassiekers én zal zich mengen in de strijd om het wit. Voor € 1,5 miljoen echt een koopje

Felix Gall – Wist in dezelfde Ronde van Zwitserland een etappe te winnen en eveneens in het klassement hoge ogen te gooien en kost slechts € 750.000. Ons advies: neem deze 25-jarige Oostenrijker maar mee!

Tips Scorito pool Tour de France 2023: de rappe mannen

Wout van Aert en Mathieu van der Poel – zekerheidjes. Altijd meenemen. Zowel de eerste punch etappes in het Baskenland als de overgangsetappes en – in het geval van WVA – de pure sprintetappes. Deze kleppers gaan je veel punten opleveren. WVA kost je € 5 miljoen – maar gaat je wellicht ook meer punten opleveren. MVDP kost je € 3,5 miljoen.

Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 - Wout van Aert

Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 - Mathieu van der Poel

Jasper Philipsen – zou normaal gesproken altijd een zekerheid moeten zijn, maar je mag je euro maar één keer uitgeven. Gok jij voor de Vlam van Ham? Hij gaat in onze ogen een van de grote favorieten zijn voor de pure sprintetappes. Kost je € 4,5 miljoen.

Mads Pedersen – Met € 4 miljoen een dure renner, maar gaat wel heel veel punten opleveren. Schrijf jij hem op? 

Julian Alaphilippe – passeerde de revue in de Rode Lantaarn katern ‘Es War Einmal’, door nog geen 24 uur later toe te slaan met een etappezege in de Dauphine. Gezien zijn keurige eindklassering maken we op dat hij er zal staan. Kost je slechts € 2,5 miljoen.

Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023 - Julian Alaphilippe

Christophe Laporte – zal er ook zeker staan. Ideaal scenario voor Laporte is dat de weeën van Sarah al in de eerste Tourweek beginnen, zijn ploegmaat de Tour verlaat en hij mag meedoen in de strijd om het geel. Liet in de Dauphine zien de echte rassprinters te kunnen kloppen. Deze Fransman kost je € 3,5 miljoen. Kies jij hem of Ala?

Biniam ‘Bini’ Girmay – leek het momentum te zijn verloren na een erg matig voorjaar. Maar de Eritrese spurtbom klopte WVA en Pedersen in Zwitserland en zal er staan. De Eritreeër kost je € 2,5 miljoen.

Scorito Tips Tour 2023: verrassingen en goedkope parels

We benoemden Mattias Skjelmose en Felix Gall al in het rijtje klassementsrenners/klimmers. Maar dit zijn bij uitstek twee relatief goedkope parels.

Ook Quinten Hermans kan je voor 750.000 euro meenemen naar Frankrijk. Kan de Belg specialist in het Ardense werk in het kielzog van MVDP profiteren?

Voor hetzelfde bedrag als Hermans neem je de lijpe Sloveen Mateh Mohoric mee. Vaak in voor avonturen en weet zich eveneens als vluchter binnen de punten te rijden. Koopje!

Nog een parel. Alex Zingle (foto onder). Stak dit voorjaar al vaak zijn neus aan het venster, sterker nog. Een van onze redacteuren werd na dit voorjaar een groot fan. Trapt ook altijd in de finale nog goed in de boter: hetgeen jou de nodige punten kan opleveren. Kost ook slechts € 750K. Het is duurder om hem thuis te laten!

Scorito tips Tour pool Tour 2023

Magnus Cort is nóg zo’n renner die je maar € 750.000 kost. Zo heb je met Hermans, Mohoric, Zingle en Cort toch voor € 3 miljoen toch maar mooi vier klassenbakken te pakken! Graag gedaan!

Nog wat opvulling nodig maar iemand die je wél elke bergetappe kan spelen? Louis Meintjes is dan misschien wel dé tip. De Zuid-Afrika heeft het alleenrecht op de Zubeldia Award en finishte ook in de Dauphiné weer als … inderdaad, zevende! Voor een miljoentje heb jij hem in je pool!

Maxim van Gils heb jij zelfs voor een half miljoen in je ploeg. De grote vraag is of hij wat kan gaan presteren, maar de jonge knaap reed een sterk Ardens voorjaar. Gokje wagen?

Dan nog een thuisrijder. Alex Aranburu. Of moeten we Oeroeboeroe, prominent lid van Dispuut Uilenbal zeggen? Als we het Tim, Jonne en Willem van De Rode Lantaarn vragen, wel. De Bask zit voor 750 duizend pegels in jouw rij!

Tenslotte nog een laatste tip: Corbin Strong. Kost dan weliswaar maar liefst 1 hele miljoen eurootjes, maar als zelfs Jeroen De Babbelbelg Van Belleghem hem tipt in de Eurosport podcast Kop over Kop – dan weet je dat je hier een gokje mee kan wagen!

Meer Tour de France voorbeschouwingen?

Meer etappe voorbeschouwingen? Of een overall voorbeschouwing Tour de France 2023 lezen? Je leest de voorbeschouwing Tour de France 2023, voorbeschouwing parcours Tour de France 2023, overzicht etappes Tour de France 2023 via bijgaande links. Lees ook de Tips Tour Pool & Scorito Tips Tour 2023! Daarbij kun je ook hier snel navigeren naar de Tour 2023 voorbeschouwing etappe 1, Tour 2023 voorbeschouwing etappe 2, Tour 2023 voorbeschouwing etappe 3, Tour 2023 voorbeschouwing etappe 4, Tour 2023 voorbeschouwing etappe 5 of Tour 2023 voorbeschouwing etappe 6!