Tips Tourpoule 2021

De beste renners voor je wielerpoule of pronostiek van je Tourpoule in het dorpscafé of dé Scorito tips in één overzicht? Op Voorjaarsklassiekers.be bundelen wij hier alle tips voor jouw Tourpoule 2021!

Gouden tips Tourpoule 2021

Het is natuurlijk sterk afhankelijk van de reglementen van je Tourpoule, want bij de één (zoals Scorito) krijg je een budget mee en bij de ander draait het om 20 namen met reserve renners zonder dat je hoeft om te kijken naar een budget. Ook bij veel Tourpoules krijg je minpunten voor uitvallers. Loont het daar dan überhaupt om Mathieu van der Poel mee te nemen? Ook de Tour de France 2021 is een grote puzzel. Wij helpen je graag!

Scorito tips & de beste tips Tourpoule 2021

De eerste tip is om het parcours van de Tour de France 2021 goed te kennen. Jij, als uitblinker in de plaatselijke Tourpoule, staat met 1-0 voor als je exact weet wat de sleuteletappes zijn en hoeveel aankomsten bergop er zijn. Heb jij de route van de Tour de France 2021 nog niet paraat? Lees hier een overzicht van het parcours en van alle etappes van de Tour de France!

Hoog over en het parcours samenvattend weten we natuurlijk dat je zowel puncheurs, tijdrijders als sprinters in je rijtje moet opnemen. Op basis van het parcours adviseren we 60 tot 70% klassementsrenners te selecteren! Vooral bij de Tourpoules waarin je op de rustdagen punten krijgt voor de stand in het algemeen klassement, is het verstandig om zeker tien favorieten voor de gele trui van de Tour de France 2021 mee te nemen.

Dat vul je aan met voldoende sprinters – want we gaan waarschijnlijk acht maal sprinten én vergeet de puncheurs Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe en Wout van Aert niet. Vooral Wout van Aert gaat een grote meneer in jouw poule zijn, daar hij zowel in de eerste dagen, als in de heuvels als op de vlakke etappes een rol gaat spelen. Ook sprinters met een goede tijdrit hebben een streepje voor. Omdat er twee individuele tijdritten op het menu staan loont een tijdrijder pur sang eventueel ook.

Tourpool tips Scorito team tips Tour 2021

Julian Alaphilippe is iemand die je als één van de eerste opschrijft voor in je Tourpool. Datzelfde geldt voor Wout van Aert en ook dit jaar Mathieu van der Poel

Gouden tips Tourpools en gouden Scorito tips!

Wat hebben Michael Woods, Ben O’Connor en Alexy Lutsenko gemeen? Voor onder de 1,5 miljoen heb jij deze klasbakken in je Scorito pool. Zowel Woods als Lutsenko reden goede klasseringen dit voorseizoen én beide hebben aangegeven de rol als rittenkaper te gaan vervullen.

Zoek je nog wat sprinters met een laag budget? Een goedkope sprinter die zomaar hoge ogen kan gaan gooien in Frankrijk is Davide Ballerini. Mogelijk zal hij in het kielzog van Sam Bennett korte noteringen rijden. Ook Magnus Cort is een fijne (en goedkope) renner om in je pool te hebben en natuurlijk de kersverse Jumbo-Visma aanwinst Christophe Laporte!

Scorito team tourpool 2021

Achter de Grote Drie kan Christophe Laporte maar zo een gooi doen naar het geel. Om maar te zwijgen over de sprintetappes. Schrijf hem maar op.

Daarnaast is Søren Kragh Andersen een goeie om in je Tourpool te hebben. Kan solo winnen, wat hij verleden jaar in de Tour nog tweemaal deed, maar heeft ook een goede tijdrit in de benen! Zeker voor de Scorito spelers dus een must have. Met 750K een koopje!

Tourpool tips 2021

Als Søren Kragh Andersen net als vorig jaar weer twee etappes weet te winnen, zal jij spekkoper zijn met hem in je pool. Hij is einde contract, dus reken maar dat hij zich laat zien!

Toorpool en klassementsrenners

Natuurlijk. Tadej Pogačar en Primož Roglič, Geraint Thomas en Richard Carapaz zijn de grote kanonnen. Maar wees ook zeker dat je Wilco Kelderman meeneemt. Kan tijdrijden en weet hoe je kort moet eindigen in een grote ronde, zo werd hij vorig jaar derde in de Giro. Ook adviseren we je Tao Geogeghan Hart, die in diezelfde Giro de winst wist te pakken.

Vergeet ook Rigoberto Úran Úran niet en Lucas Hamilton niet. Úran Úran reed een ijzersterke Ronde van Zwitserland en de Mick Jagger lookalike is volgens ploegmaats nog nooit zo sterk als nu! Dan Hamilton. Reed zowel in Parijs-Nice, als de Ronde van Catalonië, als de Ronde van Romandië en ook in de Ronde van Zwitserland naar een top tien. De Scorito-spelers behalen wellicht met hem ook nog punten voor het jongerenklassement.

We besluiten deze tips Tourpoule 2021 nog met een andere tip: zo lees jij hier alles over hoe jij je wielrenkennis omzet in geld door op verantwoorde wijze te wedden op sport!