Instagram WielerKoersen

Sinds 2020 zijn wij te vinden op Instagram en wel in samenwerking met onze partners Wieler-Koers.nl onder de naam @wielerkoersen.

Op deze pagina tonen wij een selectie van de mooiste en leukste berichten rechtstreeks vanuit ons Instagram kanaal:

Zaterdag 6 februari 2021: nog maar een maand tot Strade Bianche 2021:

Strade Bianche. Letterlijk ‘witte wegen’. De kenmerkende gravelwegen waar de coureurs overheen denderen, de pittoreske dorpjes, het glooiende heuvellandschap geflankeerd met olijfbomen en cipressen. Benvenuti in Toscana! Rijden in Strade Bianche zal voor elke coureur een ware belevenis zijn. Midden in Siena, in het pracht en praal der kunst en historie, zal het echter afzien zijn voor de gemiddelde voorjaarsspecialist.

Draaien en keren, zware heuvels en meer dan 60 kilometer aan sterrati. Ga er maar aan staan. Fabian Cancellara, Philippe Gilbert, Zdeněk Štybar, Julian Alaphilippe, Wout van Aert. Niet de minste namen. Nee, we schreven het al. Strade Bianche win je niet zomaar. Over precies een maand is het zover. Nog maar een maand. We kijken ernaar uit!! Wie mag zich dit jaar kronen tot Campione di Campo?

Donderdag 4 februari 2021: de verjaardag van Viatcheslav Vladimirovich Ekimov was een mooie aanleiding voor een weetje. Wist jij dat hij op zijn 37e nog naar een derde plaats in Parijs-Roubaix (op de foto met een juichende Peter van Petegem en nummer 2 Dario Pieri) wist te rijden én hij in dat jaar ook het algemeen klassement won van de Ronde van Nederland?

Donderdag 26 januari: nog twee maanden tot de E3 Harelbeke 2021

Goed nieuws uit Vlaanderen. Hoewel volledig zonder VIP-gasten en publiek op de hellingen, de E3 Saxo Binck Bank Classic 2021 gaat door! Hulde, hulde, hulde!