Extra

Extra en nieuw op Voorjaarsklassiekers.be! Het leven op én naast de fiets. Zoals een overzicht met de mooiste wielerdocumentaires die te vinden zijn op Netflix, Sporza, NOS of YouTube. Ook geven we je onze tips voor wielerpodcasts, waarvan het aanbod = sinds de uitbraak van het coronavirus in rap tempo is gegroeid. Van Live Slow Ride Fast tot de Rode Lantaarn en van El Tarangu tot De Tweewielers. Wij zetten onze leukste podcast-tips onder elkaar voor jou!

Ook als het gaat om wielerkleding helpen wij je op weg, in ons overzicht van fietskleding per seizoen. Kan ik door fietsen in de winter? Bij hoeveel graden kan ik in korte broek fietsen? Wanneer fiets ik met arm- en beenstukken? Je leest het in onze fietskleding overzicht.

Ook zullen wij later in 2021 onze site uitbreiden met een overzicht aan, jawel, de racefietsen zelf. Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets maar weet jij niet waar je op moet letten? Naast het schrijven van voorbeschouwingen over wielerklassiekers, zullen wij je ook helpen met de zoektocht naar een nieuwe racemonster!

Last but not least geven wij een overzicht van de mooiste wielertoertochten van Nederland en Vlaanderen.