Nieuws Parijs Roubaix 2014: Vanmarcke: Scheldeprijs en rusten

Na een heerlijke zondag de Ronde van Vlaanderen is de week al bijna gebroken en dienen we nog slechts 5 nachten te wachten totdat de Hel van het Noorden plaatsvindt. Op Voorjaarsklassiekers.be blikken we deze week dan ook uitgebreid vooruit op Parijs Roubaix 2014.

Vanmarcke kent ploegmaats Parijs Roubaix 2014

Heel Vlaanderen smacht weer na een zege van een van “onze jongens” en Sep Vanmarcke is in onze ogen de uitgesproken favoriet om die belofte waar te zullen maken.

Zijn team Belkin Pro Cycling liet vandaag weten dat zij met hetzelfde team als afgelopen zondag aan de start van de kasseienklassieker in Noord-Frankrijk verschijnen, dus met de Nederlanders Lars Boom, Jos van Emden, Bram Tankink, Maarten Tjallingi en Tom Leezer, Belg Maarten Wynants en de Duitser Robert Wagner.

De Vlaming, die het gehele voorjaar al zien dat hij in uitstekende vorm verkeert, zal morgen nog de nodige koerskilometers maken tijdens de Scheldeprijs Schoten, waarna rust het toverwoord zal zijn. Als we onderstaande afbeelding op zijn Twitter-account mogen geloven, zal Vanmarcke uitgerust aan de start van Parijs Roubaix verschijnen en klaar zijn om de kasseien op te vreten!

Parijs Roubaix 2014 Vanmarcke

“From now on it’s all about rest and focus on Paris-Roubaix”, aldus @SepVanmarcke op Twitter.

Voorbeschouwing Parijs Roubaix 2014

De redacteuren van Voorjaarsklassiekers.be zullen eerdaags met een voorbeschouwing op Parijs Roubaix komen. In deze voorbeschouwing besteden we veel aandacht aan de topfavorieten, waar naast Sep Vanmarcke ook veel aandacht wordt besteed aan zijn landgenoot Tom Boonen en de titelverdediger Fabian Cancellara.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *