browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wielerteams

Zoals elk jaar in het wielrennen heeft de transfercarrousel de afgelopen winter niet stilgestaan. Met de transfer van wereldkampioen Rui Costa van Movistar naar Lampre – Merida, de switch van Mikel Nieve van Euskatel-Eukadi naar Team Sky, de transfers van Jan Bakelants en Thomas de Gendt naar Omega Pharma Quick Step, de verhuizingen van Sebastian Langeveld en Tom-Jelte Slager naar Orica GreenEdge en de recente overstap van Samuel Sanchez van Euskatel-Euskadi naar BMC Racing zijn er behoorlijk wat wijzigingen in de selecties van nagenoeg alle wielerteams. Voorjaarsklassiekers.be zet voor u de transfers op een rij en presenteert u hier de samenstellingen van de grotere wielerteams 2014.

Hierbij een overzicht van de selecties en mutaties per wielerteam:

AG2R-La Mondiale
Astana Pro Team,
Belkin Pro Cycling
BMC Racing Team
Cannondale Pro Cycling
Team Europcar
Equipe FDJ.fr
Garmin-Sharp
Giant-Shimano
Katusha Team
Lampre-Merida
Lotto Belisol
Movistar Team
Omega Pharma Quick Step
Orica-GreenEDGE
Team Sky Pro Cycling
Tinkoff-Saxo
Trek Factory Racing

wielerteams 2014


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>