Alejandro Valverde laat Milaan San Remo schieten

Alejandro Valverde heeft aangegeven dat hij dit jaar niet aan de start verschijnt van Milaan San Remo. Waar de Spaanse ronderenner aanvankelijk zou starten in de Primavera, laat hij na de bekendmaking van het schrappen van de beklimming de Pompeiana de koers toch schieten. Dat heeft zijn Team Movistar vandaag bekend gemaakt.

Milaan San Remo

Alejandro Valverde laat Milaan San Remo schieten, maar start wel in Strade Bianche aanstaande zaterdag.

Het nieuws dat deze zware beklimming is geschrapt uit het parcours van Milaan San Remo 2014 heeft al veel renners van gedachte doen veranderen en neemt de deelnemerslijst een geheel andere wending aan. Het nieuws van gisteren dat de sprinters Mark Cavendish en Andre Greipel aan de start zullen verschijnen zal wellicht leiden tot een sneeuwbaleffect en vele afwijzingen van grote klimmers.

Waar Valverde zondag 23 maart dus verstek laat gaan bij Milaan San Remo, zal hij zaterdag 7 maart aanstaande wel aan de start van Strade Bianche verschijnen. Amador, Castroviejo, Intxausti, Lastras, Sanz, Sütterlin en Ventoso zijn de kompanen van  El Imbatido.

Kijk hier voor meer informatie en een voorbeschouwing op Milaan San Remo 2014. Mede door de verandering van het parcours is er nog geen duidelijkheid over deelname van gerenommeerde klimmers als Vicenzo Nibali, Robert Gesink, Bauke Mollema, Carlos Betancur, Diego Ulissi, Jurgen Vandenbroeck – welke in eerder stadium aangaven hier te starten.

Zodra de teams meer duidelijkheid hebben gegeven over de te starten renners, zult u op Voorjaarsklassiekers.be een deelnemerslijst voor Milaan San Remo 2014 kunnen vinden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *